Newsletter Spectrum Construct Produse pentru curte si gradina
noiembrie 2009

Salut,

SPECTRUM CONSTRUCT va prezinta in aceasta luna o noua solutie revolutionara pentru Romania: Sisteme de ancorare in pamant. Sistemul de indiguiri si de protectie a malurilor a fost dezvoltat si perfectionat de-a lungul anilor in S.U.A cu cele mai avansate tehnologii din industria constructiilor marine. Datorita avantajelor sale superioare, digurile din PVC vin sa inlocuiasca materialele traditionale, ce reprezinta o cheltuiala majora si continua.

In aceasta editie
 • Despre noi
 • Promotii
 •  Ultimele Lucrari
 • Diguri din PVC
 • Sisteme de ancorare in pamant - MANTA RAY

 • Promotii

  cel mai ieftin gard din pvc

  Ultimele lucrari Spectrum Construct
  dig

  aristotel
  Sisteme de ancorare in pamant - MANTA RAY

  sistem de ancorare in pamantSpectrum Construct va prezinta si ofera Sistemul de ancorare in pamant, o tehnologie de varf in domeniul fixarii.

  Acest sistem utilizeaza ancore de pamant este usor de folosit si instalat “prin impingere in pamant. Ancorele sunt disponibile in diferite marimi si capacitati, sunt adaptate in functie de scopul proiectului de fixare. Operatiunea de instalare este curata, simpla si sigura. Ancorele sunt actionate de echipamente hidraulice/ pneumatice convenionale si odata montate in pamant, produc o forta de rezistenta superioara fara a perturba sau disloca solul, avantaje pe care nu le ofera nici un alt sistem cunoscut pana in prezent...

  In acest numar va prezentam in imagini, utilizarea Sistemelor de ancorare in pamant in pomicultura si viticultura, urmand ca in numarul viitor sa continuam prezentarea domeniilor de aplicare cu noi exemplificari.

   

  Diguri din PVC si material compozit  Indiferent daca ne ocupam de protectia malurilor pentru proiecte private de dimensiuni mici sau colaboram cu contractori, manageri de proiect si dezvoltatori de proiecte de anvergura, va asiguram ca vom depune tot efortul necesar pentru a duce la bun sfârsit proiectul dumneavoastra pâna la cel mai mic detaliu.

  Spectrum Construct cu produsele EverLast® va ofera solutia ideala pentru proiectele dumneavoastra de protectie a malurilor, sistem de îndiguiri si bariere împotriva infiltrarii substantelor toxice dintr-un sol contaminat.


   

   

  Cu prietenie,
  Alexandru Soare


  Despre noi

  Producem si vindem sisteme de garduri, porti, pergole, jardiniere, banci si mese pentru picnic etc. din PVC si ALUMINIU. Toate produsele din ALUMINIU sunt fabricate de Spectrum Construct in colaborare cu American Fence Factory Company.

  Afla mai multe...
  Legaturi utile

  Inregistreaza-te acum

  Arhiva de newslettere Spectrum

  Garduri PVC

  Gravura laser

  Balustrade PVC

  Garduri aluminiu  Inscrie-te la newsletter
  Tel&Fax:(+40)21.436.01.86 Mobil:(+40)746.12.33.33, 720.52.77.60