$Account.OrganizationName
Newsletter Spectrum Construct Produse pentru curte si gradina
Noiembrie 2006

Salutari !

In Romania, materialul PVC este din nou in competitie. Dupa o perioada lunga de neincredere in acest material (datorita introducerii pe piata romaneasca, la mijlocul aniilor '90, a unui material de o calitate indoielnica, reciclat de sute de ori si netratat corespunzator), a venit timpul sa se demonstreze adevaratele atribute ale materialului PVC.

In aceasta editie
 • Despre noi
 • Noutati
 • Gardul "Picket" - studiu de caz
 • Ce este PVC?
 • Produsele Spectrum

 • Noutati

  Ansamblul rezidential "Allegria" a ales sisteme de garduri Spectrum

  Incepand cu 15 noiembrie ne gasiti in cel mai modern magazin de bricolaj - Mr. Bricolage


  Gardul "Picket" - studiu de caz
  gard picket

  Panourile de gard tip picket sunt formate din 2 stalpi, doua sau trei traverse si montantii sau “pickets”. Acesti montanti sunt distantati unul de celalat (distanta care poate varia) permitand trecerea aerului si a privirii libere.


  Ce este PVC?

  PVC (PoliVinilClorid) este un material plastic, produs din resursele naturale de titei sau gaz natural si sare. PVC (PoliVinilClorid) este un material plastic, produs din resursele naturale de titei sau gaz natural si sare. Printr-o serie de procese chimice - electroliza, rafinare si polimerizare se ajunge la PVC sub forma de granule. La aceasta compozitie se mai adauga 10-15 aditivi care dau stabilitate culorii, rezistenta mecanica si chimica. Aproximativ 57% din materialul PVC este clorida (sursa Vinnolit GmbH & Co. KG 2003).


  Produsele Spectrum

  PVC-ul reprezinta o alternativa avantajoasa la materialele traditionale folosite la fabricarea gardurilor, portilor sau mobilierului de gradina, din punctul de vedere al costurilor mici de intretinere cat si din punct de vedere al rezistentei la intemperii. Daca am dori sa discutam despre durabilitate si costuri, produsele noastre ar iesi castigatoare din start fata de orice competitor. Mai mult, daca am discuta despre materialele clasice din care se produc garduri, porti sau mobilier de gradina, putem face publica tendinta ecologica la care se raporteaza europenii.


  Despre noi

  Producem si vindem sisteme de garduri, porti, pergole, jardiniere, banci si mese pentru picnic etc. din PVC. Toate produsele sunt create in Romania.

  Afla mai multe...
  Legaturi utile

  Inregistreaza-te acum

  Arhiva de newslettere Spectrum

  Subiecte similare

  Mai multe despre noi  Join our mailing list!
  Tel/Fax:(+40)21.444.71.08 Mobil:(+40)746.12.33.33, 720.52.77.60

  Forward email


  Spectrum Construct | B-dul Timisoara nr. 103 - 111 | Complex Bucuresti Construct, Corpus A9 | (Intersectia B-dul Timisoara cu Str. Valea Oltului) | Bucuresti | Romania