Newsletter Spectrum Construct Produse pentru curte si gradina
Iunie 2009

Salut,

SPECTRUM CONSTRUCT va prezinta in aceasta luna o noua solutie revolutionara pentru Romania: Sisteme de ancorare in pamant. Sistemul de indiguiri si de protectie a malurilor a fost dezvoltat si perfectionat de-a lungul anilor in S.U.A cu cele mai avansate tehnologii din industria constructiilor marine. Datorita avantajelor sale superioare, digurile din PVC vin sa inlocuiasca materialele traditionale, ce reprezinta o cheltuiala majora si continua.

In aceasta editie
 • Despre noi
 • Promotii
 • Sisteme de ancorare in pamant - MANTA RAY
 • Diguri

 • Promotii

  cel mai ieftin gard din pvc


  Sisteme de ancorare in pamant - MANTA RAY

  sistem de ancorare in pamant Spectrum Construct importa, fabrica si vinde acest tip de ancore. Acestea se adreseaza pe plan mondial industriei de constructii civile, de utilitati, constructii marine si maritime, pietelor de peisagistica si horticultura, controlul eroziunii solului, sport si pietelor speciale.


  Diguri din PVC si material compozit

  Dig din
PVC
  Construirea de diguri sau terasamentele cu produsele Everlast va asigura decenii de folosire a lor fara nici un fel de mentenanta.
  Materialul Everlast este usor in greutate si foarte durabil. Digurile si terasamentele pot avea acum un aspect curat si placut.
  Aceste produse vor proteja malul proprietatii dumneavoastra impotriva eroziunilor, animalelor, insectelor, factorilor acvatici, etc.
  Suntem mandri sa fim unicul importator din Europa al profilelor fabricate de Everlast Synthetic Products LLC.


  Cu prietenie,
  Alexandru Soare


  Despre noi

  Producem si vindem sisteme de garduri, porti, pergole, jardiniere, banci si mese pentru picnic etc. din PVC si ALUMINIU. Toate produsele din ALUMINIU sunt fabricate de Spectrum Construct in colaborare cu American Fence Factory Company.

  Afla mai multe...
  Legaturi utile

  Inregistreaza-te acum

  Arhiva de newslettere Spectrum

  Garduri PVC

  Gravura laser

  Balustrade PVC

  Garduri aluminiu  Inscrie-te la newsletter
  Tel&Fax:(+40)21.436.01.86 Mobil:(+40)746.12.33.33, 720.52.77.60