Newsletter Spectrum Construct
Newsletter Spectrum Construct Produse pentru curte si gradina
Februarie 2008

Salut!

Ma numesc Georgiana si sunt noua membra a Departamentului Marketing al firmei Spectrum Construct. Iti scriu acest newsletter pentru ca vreau sa iti fac cunoscute produsele create de noi, folositoare atat curtii cat si gradinii tale dar si lucruri interesante despre cum sa iti amenajezi si decorezi gradina.

In aceasta editie
 • Istoria foisoarelor
 • Foisoarele din PVC / Modelul Nebraska
 • Promotii
 • Intrebari frecvente despre gardurile din PVC

 • Istoria Foisoarelor
  foisor

  Foisorul este un pavilion instalat de cele mai multe ori in parcuri, gradini si locuri publice. Foisoarele au acoperis si sunt deschise pe toate partile; ele asigura umbra, adapost, caracteristici ornamentale peisagere si un loc de odihna si recreere...

   
  Foisoare din PVC: modelul Nebraska
  nebraska

  Foisoarele Spectrum sunt "bijuteriile" oricarei gradini. Locul ideal de petrecut sau recreere cu familia si prietenii, acestea vor face parte din amintirile dvs. de neuitat...  Promotii
  Dallas

  - Din februarie 2008 modelul Dallas la inaltimea de h=1.50 m are pretul de 384 365 lei/ml. DISCOUNT 5%! Pretul include TVA si instalarea gardului. Promotie valabila pentru orice comanda pana la data de 01.03.2008 !

  Central Park
  - Model Central Park, 3 jardiniere si 2 bancute, are pretul de 1200 1142 Ron (5% discount). Pretul include TVA. Promotie valabila pentru orice comanda pana la data de 15.03.2008 !


  Nebraska
  - Foisorul Nebraska cu diametrul de 3.00 metri are pretul de 6.686 LEI. Pretul inlcude TVA. Promotie valabila pentru orice comanda pana la data de 15.03.2008 !
  Intrebari frecvente despre gardurile din PVC

  Cat timp rezista gardurile din PVC ?
  Gardurile din PVC nu se ingalbenesc cu trecerea timpului?
  La temperaturi foarte scazute, devin casante gardurile din PVC ....


  Asteapta in fiecare luna newsletter-ul nostru, vei afla lucruri interesante despre cum sa iti amenajezi si decorezi gradina dar si alte informatii utile.

  Cu prietenie,
  Georgiana  Despre noi

  Producem si vindem sisteme de garduri, porti, pergole, jardiniere, banci si mese pentru picnic etc. din PVC. Toate produsele sunt create in Romania.

  Afla mai multe...
  Legaturi utile

  Inregistreaza-te acum

  Arhiva de newslettere Spectrum

  Subiecte similare

  Mai multe despre noi  Join our mailing list!
  Tel/Fax:(+40)21.444.71.08 Mobil:(+40)746.12.33.33, 720.52.77.60

  Forward email


  Spectrum Construct | B-dul Timisoara nr. 103 - 111 | Complex Bucuresti Construct, Corpus A9 | (Intersectia B-dul Timisoara cu Str. Valea Oltului) | Bucuresti | Romania