pickets


Gardurile tip picket imita gardurile traditionale din lemn.

Modelele de gard tip picket reprezinta simbolul inovatiei in domeniul gardurilor din PVC, datorita unei tehnologii unice de fabricare. Datorita acestei tehnologii de ambutisare putem fabrica garduri tip fata-fata, montantii sunt instalati pentru o rezistenta superioara in traversele orizontale (fara suruburi).

Sper deosebire de gardurile clasice, gardurile din PVC sunt recomandate pentru orice tip de imprejmuire, acestea fiind mult mai solide si rezistente fata de gardurile fata-spate (prindere cu suruburi). Gardurile din PVC cu pickets sunt ideale pentru delimitarile intre vecini iar costurile se vor imparti pe jumatate.

Acest tip de gard, impreuna cu orice alt model tip picket, vine sa revigoreze peisajul oricarei gradini sau curti prin eleganta, durabilitate si mentenanta aproape zero. Singura intretinere este spalarea cu un furtun cu apa, din cand in cand. Similar cu toate produsele oferite de Spectrum, gardurile din PVC nu putrezesc, nu ruginesc si nu fac igrasie. PVC-ul folosit la fabricarea gardurilor din PVC rezista la intemperii si conditii extreme de temperatura ( de la -40grade C pana la +60grade C).

Recomandam modelele tip picket pentru orice tip de imprejmuire, de la interiorul curtii si a gradinii pana la delimitarea intregii proprietati, inclusiv la gradinite si parcuri sau terenuri de sport. Aceste modele de gard pot fi ornamentate, in functie de preferintele dvs, cu orice tip de capac pentru stalpul din PVC - Traditional, Sfera sau Gotic si pot fi "decupate" la partea superioara formand bolte sau concavitati.