compacte


Spectrum Construct va pune la dispozitie cea mai larga gama de stiluri si modele de garduri compacte.

Gardurile din PVC compacte sunt alegerea ideala pentru o intimitate si siguranta maxima, ce asigura perfect momentele linistite sau distractive din curtea dvs. Modelul Dallas, de exemplu, ofera intimitate maxima si nu permite deranjarea de catre vecinii, copiii sau animalele de pe strada. Profilele ce formeaza panourile de gard compacte sunt nut-feder, sistem ce se imbina asemanator cu cel al parchetului "click" . Acestea se imbina unul in altul, asigurand o soliditate si o siguranta sporita.

Acest model, impreuna cu orice alt model compact, vine sa revigoreze peisajul oricarei gradini sau curti prin eleganta, durabilitate si mentenanta aproape zero. Singura intretinere este spalarea cu un furtun cu apa, din cand in cand.

Similar cu toate produsele oferite de Spectrum, gardurile din PVC nu putrezesc, nu ruginesc si nu fac igrasie. PVC-ul folosit la fabricarea gardurilor din PVC rezista la intemperii si conditii extreme de temperatura ( de la -40grade C pana la +60grade C).

Recomandam modelul Dallas sau Seattle pentru orice imprejmuire rezidentiala, industriala sau agricola. Datorita profilelor sale speciale, modelul Dallas este cel mai bun model de gard pentru imprejmuirea totala a proprietatii.