intrebari frecvente despre gardurile din PVC

 1. Cat timp rezista gardurile din PVC?

  Gardurile din PVC livrate de noi sunt durabile pe termen lung. Practic, materialul si componentele acestuia sunt garantate pe viata. Montat corect, un gard din PVC isi va pastra calitatile estetice si soliditatea indiferent de perioada de timp si conditiile climatice in care se gaseste.

 2. Gardurile din PVC nu se ingalbenesc cu trecerea timpului?

  Componentele de dioxid de titan si alti compusi il fac imun la razele ultraviolete, de aceea si din punctul de vedere al "imbatranirii" materialului, gardurile sunt garantate pe viata.

 3. Intretinerea gardurilor din PVC necesita metode sofisticate sau scumpe?

  Nu. Pentru a avea un gard aspectuos si curat nu trebuie decat un furtun cu apa si eventual detergent pentru indepatarea petelor. Pentru mai multe detalii consultati Intretinerea PVC.

 4. Gardurile din PVC se pot rupe la impact?

  Gardurile noastre din PVC sunt fabricate dintr-un material foarte rezistent la lovituri in conditii normale. Bineinteles, ca o lovitura cauzata de impactul cu o masina sau un tractor poate produce daune.

 5. La temperaturi foarte scazute, devin casante gardurile din PVC?

  Spre deosebire de alte materiale din PVC care sunt mai putin flexibile la frig, componentele speciale ale PVC-ului folosit la garduri il fac sa se adapteze foarte bine la diferentele de temperatura. Gardurile din PVC isi pastraza forma si flexibilitatea intre -35 si + 60 ° Celsius.

 6. Cum actioneaza umiditatea asupra gardurilor din PVC?

  In conditii de umiditate prelungita, pot aparea mucegaiuri care se pot indeparta foarte usor prin splarea cu detergent obisnuit si apa.

 7. Stalpii sustinatori trebuie cimentati?

  Pentru o maxima stabilitate se recomanda cimentarea acestora in interior, cu mentiunea ca, daca la gardurile de lemn cimentarea stalpilor reduce considerabil durata de viata a lemnului, la PVC nu se regaseste acest efect.

 8. Exista o limita a gamei de modele la gardurile din PVC?

  Gama de modele este nelimitata. Nu exista practic nici un model de gard traditional care sa nu poate fi reprodus de gardurile din PVC. Imaginatia este singura limita a variantelor pe care le putem produce.

 9. Exista si porti din PVC?

  Da. Portile pot fi facute din acelasi material folosit la fabricarea gardurilor.

 10. Care este inaltimea maxima a unui gard PVC?

  Inaltimea maxima a unui gard din PVC este de 180 cm. Garduri mai inalte se pot face la comanda.