domenii de utilizare

Rezidente

Rezidente Marea gama de modele si stiluri a gardurilor din PVC le fac atractive pentru cladirile rezidentiale. Proprietarii pot alege stilul si modelul care se potrivesc cel mai bine cu tipul de rezidenta. Au de ales intre stalpi si garduri rustice, garduri incantatoare din picketuri sau stiluri elegante cu ornamente care pot imprejmui case, gradini, piscine, curti de animale, etc.
De asemenea rezidentele pot fi infrumusetate cu pergole, terase acoperite, foisoare, articole de gradina si picnic (banci, jardiniere, etc).

Comerciale

Comerciale Aceste garduri sunt foarte cautate pentru restaurante, hoteluri, parcuri de recreere si distractii, gradinite de copii, etc deoarece necesita un minim de intretinere. Multe firme aleg stilul deschis de picket deoarece permite o vizibilitate a interiorului curtii oferind in acelasi timp durabilitate si rezistenta. Acelasi gard este de asemenea o alegere foarte buna pentru locurile de joaca pentru copii la restaurantele de tip "fast food". De asemenea pot fi folosite cu succes la imprejmuirea piscinelor de hotel. In plus foarte multi constructori se orienteaza tot mai mult spre folosirea gardurilor compacte pentru imprejmuirea ansamblurilor de locuinte.

Industriale

Industriale In cadrul zonelor industriale, gardurile din PVC pot fi folosite pentru a delimita arii de depozitare oferind privitorului dinafara o imagine atragatoare, spatii de recreere si servirea mesei afara pentru angajati. PVC-ul poate adauga o nota arhitectonica interesanta unei cladiri de birouri care se afla in incinta unui complex industrial.

Agricultura

Agricultura Spre deosebire de gardurile din lemn care la impactul animalelor se rup creind posibilitatea ranirii lor, gardurile din PVC au numai tendinta de a se deforma evitand acest pericol. In plus, cele mai multe garduri folosite la ingradirea animalelor au culoarea alba prevenind astfel lovirea acestora de gard in timpul noptii. De asemenea animalele nu vor fi ranite daca se freaca de gard, acesta fiind neted, fara cuie si aschii.